lauantai 28. tammikuuta 2017

Kiinalaisen uuden vuoden kynnet

Terveiset Tukholmasta! Sephora valloitettu nyt ensi kertaa ja siitä shoppailreissusta tulee riittämään postauksia vaikka kuinka pitkäksi aikaa.

En tiedä miten onnistuin telomaan kynteni niin reippaasti reissussa, mutta nyt niitä on lyhennetty ja fixailtu minkä pystyy. Tarkoitus oli lakkailla jo uusilla lakoilla, mutta ajattelin pitäytyä suunnitelmassa ja tehdä kiinalaisen uuden vuoden kynnet, jotka olin etukäteen miettinyt tekeväni Moyran Tattoo-laatasta. Laatan kuvan löydät täältä. Mutta kuten usein käy, kaikki ei mennyt ihan suunnitelman mukaan... Kuvattuakaan en saanut, kuviin ei saanut sitä, miltä ne oikeasti näyttävät. Decalien väritys hohtavilla väreillä sai kameran sekaisin.

Ensimmäinen sekannus lähti Moyran Stephanie-lakasta. Se oli niin ihanan hohtava punainen, että unohdin lakata aksenttikynnet vaaleammalla, jolloin decalit olisivat tulleet paremmin esiin. Moyran pullot ovat pitkänomaisia ja suti on pitkä ja sillä on todella helppo lakata. Myös koostumus oli erittäin hyvä, joten lakkaus vaan jatkui kynnestä toiseen unohtaen ne aksenttivärit... No-voi sitä elämässä pahempaakin sattua.


Kun tilasin Moyralta leimojen päällyslakan, se jäi jälkitoimitukseen. Kun sain paketin hieman laattoja myöhemmin postista, mukana oli tämä Stephanie ja hopeinen hololakka yllätyksenä. Mikä ihana yllätys <3 ! Tämmöinen punainen on juuri värejäni ja holot ovat holoja-siihen ei varmaan tarvitse kommentoida enempää :D 

Tein leimadecaleita, pääosin väreinä oli laivalta ostamani Mavalan Disco-kooelman värejä. Kaikki kimalle sitten näyttikin kivalta kynsillä, mutta kameralla en saanut mitään sinne päinkään kuvia. Kynsien kuvaaminen on paljon vaikeampaa, kuin ikipäivänä voisi kuvitella.


Tulokseen olin ihan tyytyväinen, kuviin en. Leimakuvat olivat todella kauniita ja niiden värittäminen oli mukavaa. 

Ainoa muusta laatasta oleva kuva on pikkusormen leima on Messy Mansionin laatasta. Käytin tuplaleimausta kullan kanssa.


Ensi viikolla pääsenkin sitten kirjoittelemaan postauksia kaikesta shoppailusta ja Tukholman reissusta. Oli sen verran rankkaa, että painun levolle :) Viime ajat ovat olleet melkoista shoppailua, kun joulukuussa ja tammikuun alussa oli paljon tarjouksia ja niitä on nyt kolahdellut postiin. Yksikin kynsi-ihanuuslaatikko odottaa tuossa sohvan jalkopäässä löytämistä paikalleen. Muuten olenkin organisoinut aivan uusiksi kynsitarvikkeeni ja siitä sitten myös seuraavalla kerralla. Pakko vihjata että tuli todella toimiva systeemi.


Näistä käytetyistä tuotteista voi myös bongata mitä uutta blogiin on tulossa.

Kuullaan!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3