keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Lisää Evolvea (nyt -20%) ja Iippuarvonta I love Me-messuille!


Evolve, käsintehty ja tuore kosmetiikka kuuluu vakiotuotemerkkeihini ja itse asiassa ei ole enää montaa sarjan tuotetta joita minulla ei ole. Ensimmäistä kertaa kirjoitin kasvotuotteista tässä postauksessa, hius-ja vartalotuotteista tässä, kasvoöljystä ja hiusseerumista tässä.

Kaikki Evolvet sekä koko muu normaalihintainen valikoima on tällä viikolla tarjouksessa -20% synttärialessa House of Organicissa koodilla 1BDAY

Muuten sarjaa saa ostettua mm. Ruohonjuuresta, Biodellystä* ja Joliesta*.

Tällä kertaa tilasin uuden pullon hyaluronihapposeerumia ja muut tuotteet sain blogia varten arvioitavaksi. Eipä minulla ole mitään tuoteperheen kasvattamista vastaan. Nimittäin sarjasta ei ole löytynyt yhtään hutia, ainoastaan helmiä <3


Evolve Hyaluronihapposeerumi (vegaaninen)





Hyaluronihapposeerumi on vakiotuotteeni, jota tilaan aina uudelleen ja uudelleen. Tuotteessa on 200 mg pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon jopa tuhatkertaisesti painonsa verran. Sopii siis kuivaihoiselle ja anti age-tuotteeksi, koska ryppyihin sitoutunut kosteus häivyttää niitä näkyvistä ja tulos on nähtävissä. Ensimmäistä kertaa kirjoitin seerumista tässä postauksessa.

Ruusunkukkavesi ja granaattiomenauute ovat varsinaista bonusta hyaluronihapon lisäksi ihonhoitoon. Pakattu pumppupulloon.

Inci: Water (Aqua), Rosa Damascena (Rose) Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract*, Glycerin, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Sodium Dehydroacetate.

Inci: vesi, ruusu-uute, aloe vera-pulveri (yleensä sekoitetaan veteen), granaattiomenauute, glyseriini, konjac-jauhe, hyaluronihappo, ihoa hoitava säilöntäaine, jota käytetään myös elintarviketeollisuudessa, säilöntäaine, joka valmistetaan sokerijuurikkaasta, säilöntäaine-orgaanisista suoloista.

Evolve Liquid Crystal-misellivesi (vegaaninen)



Misellivesi puhdistaa tehokkaasti ollen kuitenkin hellävarainen. Huomasin kasvojen aamupuhdistuksessa että vanulappuun jäi selvästi enemmän jälkiä kuin toisen käyttämäni miselliveden käytön jälkeen, vaikka illalla ihon oli puhdistanut samoin kuin ennenkin.

Vesi ei vaahtoa, joten siinä ei ole likaa tensidejä ja muut huiput ainesosat pitävät huolen ihon kosteutamisesta samanaikaisesti, kuten ruusuvesi, glyseriini, hyaluronihappo ja granaattiomenansiemenuute.

Inci: Aqua (water), Rosa Damascena (Rose) flower Water*, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Punica granatum Fruit Extract*, Aloe barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Mannitol, Lecithin, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Sodium Citrate. 

Inci: vesi, ruusu-uute, glyseriini, hyaluronihappo, granaattiomenansiemenuute, aloe vera-jauhe, ihoa hoitava säilöntäaine, säilöntäaine, joka valmistetaan sokerijuurikkaasta, maitohappo pH.:n alentamiseen, ihoa kuntouttava ainesosa, mannitoli, lesitiini, surfektantti, säilöntäaine, säilöntäaine, säilöntäaine, pH-tasapainon säätöaine

Evolve Daily Defence kosteuttava kasvosuihke (vegaaninen)




Ihan aluksi täytyy kertoa että tässä pullossa on ehkä hienojakoisin ja vakain suihke, kuin missään aikaisemmassa käyttämässäni. Olen ennen pitänyt Essen suihkepulloa parhaana, mutta tämä vei homman ihan uudelle tasolle mielettömän hienojakoisella suihkullaan. 

Aivan ihana kasvovesi, jossa ruusuvesi hoitaa, appelsiininkukkavesi kirkastaa, moringapuusta saadut peptidit toimivat ikäänkuin ihon rakennusaineina ja kaktusviikunapun uute vahvana antioksidanttina uudistaa, kiinteyttää ja rauhoittaa. Ja tässäkin on mukana hyaluronihappo! Todella nimensä mukainen daily defence-tuote!

INCI: Aqua (water), Rosa Damascena (Rose) flower Water*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Glycerin, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract*, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Dehydroacetate, Dextrin.

Vesi, ruusuvesi, appelsiininkukkavesi, glyseriini, moringauute, kaktusviikunapuun uute, hyaluronihappo, ihoa hoitava säilöntäaine, säilöntäaine, joka valmistetaan sokerijuurikkaasta, säilöntäaine, viskositeettia säätävä tärkkelyksestä saatava aine

 Evolve Cotton Fresh deodoranttivoide (vegaaninen)




Tämä uusi deodoranttivoide tuoksuu ihanan puhtaalle, kuten vastapesty pyykki. Siitä on nimikin tullut, kun mietin tuotteen nimeämistä puhtaaksi puvillaksi ennen purkin avaamista.

Olen käyttänyt tätä vasta reilun viikon verran, joten en osaa kertoa pitkää käyttökokemusta, mutta vaikuttaa hyvältä ja toimivalta dödöltä. Jatkan käyttöä mielelläni.


Koostumus ei ole ihan voidemainen, vaan sitä otetaan sormenpäihin ja notkistetaan, jonka jälkeen dödö voidellaan kainaloihin. Mieto tuoksu on todella kiva, koska sille on potentiaalisesti laaja käyttäjäkunta erottuen myös tuoksujoukosta ja puhtaan pyykin tuoksu tuo aina miellyttäviä tuoksumuistoja. 

Hintakaan ei ole paha: 10,90€/30 ml ja nyt mahdollisuus -20% aleen.

Inci: Zea Mays (Corn) Starch*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Caprylic/Capric triglyceride*, Maranta Arundinacea (Arrowroot) Powder, Kaolin, Glycerin*, Farnesol, Parfum (Fragrance), Theobroma Cacao Seed Butter*,  Tocopherol, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Salvia Officinalis (Sage) Oil. 

Maissitärkkelys, ruokasooda, karitevoi,  tuoksu ja ihoa hoitava ainesosa, arrowjauhe, kaoliinisavi, glyseriini, hajuste, tuoksu, kaakaovoi, E-vitamiini, ihoa kosteuttava emlgointiaine, stabilointiaine, salviaöljy

Tänään kantiskeskiviikossa on tarjouksena hamoaidenvalkaisujauhe 9€ ja kantistarjouksia on tällä viikolla myös torstaina ja perjantaina. Nämä tarjoukset tulevat uutiskirjeieen tilaajille.

Ja lippuarvonta I love me-messuille:



Kuvalähde:Messukeskuksen kuvapankki



Minulla on arvottavana kaksi lippua I love me-messuille Helsingin Messukeskukseen. Mukana on mieletön määrä luonnonkosmetiikkaa, terveystuotteita ja vaikka mitä kivaa.

Arvon kaksi ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttavaa sähköistä lippua kaikkien Facebook-sivuistani tykänneiden kesken. Aikaa osallistua arvontaan on sunnuntaihin 15.10. klo 23.59 asti. 

Julkaisen voittajan 16.10. Facebook-sivulla ja blogissa. Voittajalle laitan Facebookissa yksityisviestin ja koska messut ovat niin lähellä, voitto siirtyy seuraavalle 18.10. klo 20, jos voittaja ei ole vastannut ennen sitä.

Onnea arvontaan!

Blogin sivuista pääset tykkäämään sivun oikean yläkulman Facebook-logosta tai tästä linkistä.

House of Organicin synttäreiden vuoksi luonnonkosmetiikan postaustahti on ollut poikkeuksellinen. Tavallisesti viikkopostaus tulee lauantaisin, mutta synttäreiden vuoksi viime viikon postaus tuli sunnuntaina, TOP10-lista vakikäytössäni olevista House of Organic:in tuotteista maanantaina ja ensi viikonlopun postaus jo nyt tänä keskiviikkona. Seuraavalla viikolla olen suunnitellut postausta keskiviikoksi ja vasta messujen jälkeen palaan taas normaaliin lauantaijulkaisutahtiin.


Sunnuntain tekstissä Hemmo-kissa herätti sen verran huomiota että ajattelin esitellä nyt molemmat kissani eli Hemmon (oikealla) ja Lennun (vasemmalla), jotka ovat hieman yli 2-vuotiaat veljekset. Ja ihanat sellaiset vaikka karvaa löytyy joka puolelta ja Hemmo osallistuu blogin kuvauksiin järsimällä sekä tuohoamalla niin paljon kuin ehtii :)




*merkityt linkit affiliate-linkkejä





 

4 kommenttia

  1. Hyvältä kuulostaa tuo dödö, haluaisin päästä tuoksuttelemaan! Vähän vaan nykyään jännittää sooda, kun niin monen iho tuntuu siitä ärtyvän... Onko sulla muuten jotain vinkkejä messuille, missä siellä erityisesti kannattaa käydä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni myös sooda ärsyttää ja luin jostain että tässä olisi pienempi pitoisuus soodaa. Dödö ei ole ainakaan vielä aiheuttanut mitään oireita. Pyrin soodallisten käytössä pitämään 1-2 soodattoman dödön päivää, kun tiedän olevani altis oireilemaan kainaloiden hilseilyn ja punoituksen muodossa.
      Sitä ainakin kannattaa tuoksutella messuilla ;) Ajattelin tehdä postauksen etukäteen kerrotuista tarjouksista ja näytteilleasettajista. Vielä en ole ehtinyt tutustua tarpeeksi tarjontaan, lähinnä vain silmäillyt yleisesti luonnonkosmetiikan osalta.

      Poista
  2. En ole itse oikein koskaan innostunut luonnonkosmetiikasta, Santen huulirasva oli pettymys ja Urtekramin kookosihovoide ihan kohtalaista, Organic shopin mangosokerikuorinta todella kiva. Sunnuntain (?) postauksen bongasin facebookin Luonnonkosmetiikka-ryhmästä ja eksyin selailemaan House of Organicsin sivuille. Ostoskoriin päätyi mm tämä:
    https://www.houseoforganic.fi/product/2080/nubian-heritage-lemongrass--tea-tree-bar-soap ja tämä: https://www.houseoforganic.fi/product/1179/evolve-organic-beauty-skincare-bestsellers
    Olen jo jonkin aikaa tuskaillut kasvojen pintakuivan mutta epäpuhtaan ihon kanssa, kasvojen iho oli samea, jotenkin todella epätasaisen sävyinen (jota edes meikkivoide ei pelastanut) ja varsinkin iltapäivästä todella punoittava. Olen nyt kaksi päivää käyttänyt tuota saippuaa, hyaluronihapposeerumia ja Evolven kasvovoidetta ja kaikki iho-ongelmat on poissa! Kasvojen iho on tasainen (jopa mies huomasi eron! :D), ihohuokoset pienentyneet ja pintakuivuus poissa.
    Tähän asti olen käyttänyt milloin mitäkin, markettikosmetiikasta Yves Rocheriin ja Avoniin, enkä IKINÄ ole huomannut tällaista eroa. Olen jo aikaisemmin kiinnittänyt huomiota inci-luetteloihin, joten on kiva huomata, että ne aineet jotka oli ennen melkeinpä viimeisenä ovat luonnonkosmetiikassa monesti listan alussa. Nyt lähti kyllä kaikki vanhat kasvovedet kiertoon ja voiteet roskiin ja kasvojen puhdistuksessa luotan tästä eteenpäin vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaan.
    Niin sitähän mä tulin sanomaan, että kiitos tuhannesti tästä blogista! :) (House of Organics kiittää varmaan myös, lähti vähän lapasesta *kröhm* :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi-ihana lukea tällaista tekstiä <3
      Luonnonkosmetiikassa yleensä kestää aikansa löytää omat tuotteensa ja kun ei osta ihan halvinta, vaan sarjoja joissa on runsaasti aitoja kasviuutteita ja öljyjä eikä hinnan alentamiseksi halpoja täyteaineita, on helpompi löytää todella vaikuttavaa kosmetiikaa (kuten just Evolve).
      Itseäni kiinnostaa juuri inci-listat ja se näkyy blogistakin.
      Kasvosaippua vaikutti hyvältä mutta saippuan kanssa kannattaa aina olla hieman varovainen, koska se helposti kuivattaa ihoa. Saippuassa on kuitenkin ihon pH:ta huomattavasti suurempi pH. Itseään kuunnellen ja tuloksia tarkkaillen löytää sopivan balanssin. Joillekin sopii hyvin mutta pakkasten tultua voi tilanne muuttua.
      Toivotan oikein antoisaa ja ihanaa suunnanmuutosta luonnonkosmetiikan parissa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3