lauantai 11. marraskuuta 2017

Naturativ-ällistyttävän tehokasta vartalonhoitoa

Naturativ on puolalainen sarja, joka luotiin vuonna 2008 päämääränä tarjota markkinoiden parasta luonnonkosmetiikkaa ilman kompromisseja. Aika huikea päämäärä ja tässä on todella myös onnistuttu ainakin tämän otoksen osalta. Tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti ja pakkausmateriaalit valitaan niin, että ne ovat kierrätettäviä sekä materiaalia käytetään mahdollisimman vähän.


Itselleni nämä vartalotuotteet ovat ensikosketus sarjaan ja nämä eivät todella olleetkaan mitä tahansa vartalotuotteita. Kerta kaikkiaan ihan loistavia ja toimivat aivan uudessa ulottuvuudessa. En tiennyt, että jokin vartalotuote voi olla näin tehokas-saati että kaikki nämä testaamani tuotteet!

Naturativin kerrotaan olevan miellyttävä käyttää niiden imeytyessä täydellisesti ja viettelevän sensuellilla tuoksulla. Voiteiden imeytyvyys olikin aivan huipputasoa. Usein luonnonkosmetiikan voiteet vain pyörivät iholla, jolle jää valkoinen kalvo ja sitä siten hierotaan ihoon. Nämä voiteet vain hulahtivat ihoon-todella miellyttävä käyttökokemus sekä tulos.

Tässä Hellivä-sarjassa on makea, melko voimakas tuoksu. Karamellin ja vaniljan tuoksua on raikastettu limellä. Melkoinen spa-elämys ja sopii hyvin myös tähän vuodenaikaan. Tuoksu, joka on koettava, sanat eivät kerro tarpeeksi. Englanniksi sarjan nimi on Cuddling eli halaava ja se onkin oikein hyvä nimi näille ihoa hemmotteleville tuotteille. Suomeksi käännettäessä on päädytty sanaan "hellivä".




Tuotteiden sisältö osoittaa, että hoitavien aineiden suhteen ei ole tehty kompromisseja liikeidean mukaisesti. Raaka-aineet osoittavat taustalla olevan todella laajan osaamisen ja kaikki ainesosat ovat hyvin hellävaraisia, suojaavia sekä hoitavia.

Perusainesosista karitevoi on hyvin lempeä, voimakkaasti pehmentävä, hoitava ja suojaava. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja sen rasvahapot edistävät kollageenituotantoa. Kaakaovoita käytetään suojaamaan ihoa, parantamaan kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Sopii erityisen hyvin herkälle iholle, ja se jättää suojaavan kalvon kosteussuojaksi. Sisältää runsaasti antioksidantteja ja polyfenoleita. Babassuöljyssä on runsaasti E-vitamiinia, jolloin se uudistaa soluja. Antimikrobinen, erilaisia ihoärsytyksiä hoitava ja se lukitsee kosteutta ihoon. Sitruunaöljy kirkastaa C-vitamiinin ansiosta, se on antiseptinen, pehmeyttävä ja kiinteyttävä.

Hellivä vartalon sokerikuorinta





Hyvin riittoisa tuote pakkauskoon ollessa 500 ml. Samoin sisältö on täyttä tavaraa. Tämä kannattaa levittää kostealle, jopa märälle iholle ja tuotetta voi käyttää melko säästeliäästi. Siinä on voidepohja ja näin sokerikuorinta on hellävarainen iholle. Kuivalle iholle voidepohjan vuoksi kuorinnan hierominen olisi liian liian tymäkää. Sokeria on paljon ja vaikka vesi ohentaa kuorintaa iholla, sokeria riittää varmasti tarpeeksi kuorintaan, samoin kosteutustehoa. Itse asiassa tuotetta ei edes kannata käyttää liikaa, koska muuten voidepohja jää iholle ja se täytyy joko hieroa ihoon tai pestä saippualla pois.

Kuorinnan jälkeen iho on pehmeä ja kosteutettu. Ei tarvita enää vartalovoidetta. Oli jännä kun tämän kolmikon käyttämisen jälkeen katsoin Naturativ:in sivuilta mitä tuotteista kerrotaan. Lisään alle tuotekuvauksen, joka on juuri se, mikä oli myös oma kokemukseni.

"Sokerikuorintavoide kosteuttaa, uudistaa ja hellii lämpimän tuulahduksen tuovalla tuoksulla. Kuorinnan tulosta voisi kutsua uudeksi ihoksesi. Voide kuorii hellävaraisesti, kosteuttaa ja tekee ihosta kauniin. Sokeri, kylmäpuristetut kasviöljyt ja -rasvat saavat ihon sileäksi ja kimmoisaksi. Iho näyttää kauniilta ja tuoksuu ihanalta. Hellivä, hyväilevä eko-tuoksu vapauttaa aistit. Levitä kuorintavoide peseytymisen ajaksi. Ihosi ei tarvitse voidetta kuorinnan jälkeen."

Tuote on pakattu täyteen hoitavia, iholle hyödyllisiä öljyjä, kuten karitevoita, avocadoöljyä, kaakaovoita, babassuöljyä ja oliiviöljyä. Mitään turhia aineita incistä ei löydy tuotteen täyttöaineiksi hintaa alentamaan. Todellinen hoitotuote. 22€ on mielestäni varsin kohtuullinen hinta näin laadukkaalle ja suurikokoiselle tuotteelle. Kuorinta on oleellinen osa ihonhoitoa, koska se poistaa kuolleen ihosolukon ja voiteet pääsevät imeytymään paremmin.





Inci:Sucrose, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Decyl Cocoate, Butyrospermum Parkii , Cera Alba, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Olive (Olea Europaea) Oil,Hydrogenated Vegetable Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Parfum, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Citral, D-Limonene, Linalool

Hellivä vartalobalsami (vegaani)





Voide 200 ml:n pumppupullossa, joka vain hulahtaa ihoon. Imeytyy siis todella hyvin ja nopeasti, eikä "työstämistä" tarvita. Kevyt levitys riittää. Koska imeytyvyys on huippuluokkaa, voi pukeutua heti voiteen levityksen jälkeen. Loistotuote aamusuihkun jälkeen kuivalle tai normaalille iholle. Aamu alkaa ihanan tuoksun merkeissä ja iho on täydellisen kosteutettu koko päivän. Siis nyt kosteutuksesta puhutaan ihan eri tasolla kuin muiden vartalovoiteiden kohdalla. Tämä kosteutus on sellaista, ettei ihoa tunne. Se on vain pehmeä ja hyvinvoiva. Todella syväkosteutettu olo.

"Voide kosteuttaa ihon täydellisesti saunan, kylvyn tai suihkun jälkeen. Se imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa kerrosta, joten voit vaikka heti pukeutua. Voiteen sisältämät uutteet ja kasvisrasvat kosteuttavat, nuorentavat, vahvistavat ja sileyttävät ihoa. Vaniljan, karamellin ja sitruunan lämmin, luonnollinen tuoksu hellii vartaloa pitkään."

Kuvaus oli taas sellainen, johon voi yhtyä täysin.  Ainesosissa on todellisia helmiä, kuten hyaluronihappo. Erittäin hyödyllinen talvi-ihon kosteutukseen. Vihreä tee on mieletön antioksidantti, babassuöljy ja karitevoi kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Kaakaovoi luo erityistä suojaa iholle estäen kosteuden haihtumisen.



16€ näin mielettömistä ainesosista ja hoidosta on kohtuullinen hinta. Tuote on myös riittoisa, koska vähempi riittää ja harvemmin.

Inci: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Orbignya Oleifera Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Betaine, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Fruit (Shea Butter), Cetearyl Glucoside, Stearic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Parfum, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Citral, D-Limonene, Linalool



Hellivä vartalovoide (vegaani)





Voin tunnustaa että tähän minulla on rakkaussuhde 💝. Tämä on paras koskaan käyttämäni vartalovoide. En tiennyt, että tällaista mannaa iholle on edes mahdollista valmistaa.

Ihoni on pintakuiva. Tai voi olla että iho olisi jopa kuiva, mutta koska hoidan sitä, se ei pääse täysin kuivaksi. Oli sitten kesä tai talvi, vartalovoidetta on aina käytettävä suihkun jälkeen. Siksi joskus ärsyttääkin mennä suihkuun, kun ei ole pikasuihkuja vartalon ihon kaivatessa hoitoa, pelkkä puhdistus ei riitä. Paitsi jos sen tekee tämän sarjan vartalokuorinnalla.

Käytin tätä ensimmäisenä tästä kolmikosta ja luulen, ettei minulla ole enää elämää ilman tätä kermaista hoitotuotetta. Tuotekuvauksessa kerrotaan että vaikutukset ovat heti nähtävissä. Kyllä! Voide imeytyy työstämättä hyvin nopeasti, ei tahmaa. Ihosta tulee syväkosteutettu ja tuoksuu hyvältä. Vaikutus kestää jopa pesun yli. Aivan mielettömät ominaisuudet kaikin puolin. 18€/250 ml on hyvä hinta-laatusuhde.
Tässäkin ihoa hoitaa karitevoi, kaakaovoi, babassuöljy, oliivivoi ja ihotalia muistuttava skvalaani. 

Näistä kahdesta voiteesta tämä on tehokkaampi (rasvaisempi) ja sopii myös erittäin kuivalle iholle. Tämä on myös melkoinen monitoimivoide. Käytän tätä decoltéelle, jalkapohjiin ja toimii erittäin hyvin myös käsivoiteena. Varmasti toimisi myös kasvovoiteena, mutta en voi kokeilla eteeristen öljyjen vuoksi, joista saan silmä-ärsytystä kasvoille käytettynä. Todellinen monitoimituote!



Inci: Aqua, Butyrospermum Parkii , Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olive (Olea Europaea) Oil, Hydrogenated Olive Oil, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Squalane, Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Citral, D-Limonene, Linalool

En tiedä onko näitä mahdollista hypettää tarpeeksi, niin rajusti nämä tuotteet muuttivat käsitykseni vartalonhoidosta. Sanoin ei voi kertoa tätä syväkosteuttavaa vaikutusta. Nyt tiedän mitä tarvitsen ja mikä pelastaa ihon pahimmastakin tilanteesta. Naturativ vaan tekee homman niin hyvin, että saa minusta uskollisen asiakkaan. Jos vartalonhoito on tällä tasolla, mitä kasvojenhoitotuotteet ovatkaan...ei voi kuin kokeilla ja luultavasti äimistyä taas kerran. Ecoampoullit ovat jo lienee kulttikamaa. Ne täytyy kyllä kokea. Naturativin tuoteperheessä on yli 100 tuotetta vastaamaan erilaisiin ihonhoidon haasteisiin ja kaikille löytyy varmasti jotain.

Hyviä uutisia: Naturativ on juuri tässä loppuviikosta uudistanut verkkokauppansa ja hintoja on tarkistettu alaspäin. Loistojuttu. Verkkokauppaan pääset tästä.

Haluan mainita vielä yhdestä Naturativin koko perheen hypoallergeenisesta Sweet-sarjasta. Se sopii vauvoille ja Kosteuttava vartalovoide vauvoille on varmasti loistotuote perusvoiteen tehokkaampana korvaajana perheissä. Olen testannut tuotetta testereistä, se imeytyy nopeasti ja pehmentää. Uskoisin olevan varma valinta atoopikoille ja herkkäihoisille. Mielestäni hinta tuli useammalla eurolla alas nyt verkkokaupan uudistuksen yhteydessä.

Tässä siis loistavia joululahjaideoita. Todellisia ihonhoidon mullistajia. Oletko kokeillut Naturativin tuotteita?


Tuotteet saatu maahantuojalta Adesso Nutraceuticals:ilta.




2 kommenttia

  1. Mulla on kans rakkaussuhde tuohon hellivään vartalovoiteeseen <3 Noita kahta muuta en olekaan testannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, löytyi toinenkin ❤️. Se vaan on niin huippu että mitä sitä muita enää kokeilemaankaan kun sen oikean löytää 😀

      Poista

Kiitos kommentistasi <3