perjantai 18. toukokuuta 2018

Uusi Ihastus: Naturado, korkealaatuista ranskalaista luonnonkosmetiikkaa kohtuulliseen hintaan ja alekoodi



Naturado on merkki, jolla on ollut kiinnostavan näköisiä tuotteita, mutta en ole aiemmin päässyt kosketuksiin kyseisen merkin kanssa. Onneksi nyt lykästi ja pääsen esittelemään teille osaa tämän upean kosmetiikkaperheen tuotteista. Tuotteet on saatu blogiin, käsidesin ja aurinkovoitteen olen ostanut itse alennuksella.

Naturado on valmistanut kosmetiikkaa vuodesta 1999 ja on kotoisin aurinkoisesta Provencesta. Valikoimissa on erilaisia kukkaisvesiä, saveen pohjautuvia tuotteita, öljyjä, aurinkovoiteita, BB-voidetta, käsisaippuoita, suihkugeelejä, karitevoita ja vaikka mitä ihanaa. Monissa tuotteissa on kätevästi riittoisa pienempi koko sekä perhekoko pumppupullossa. Ja kaikki kohtuulliseen hintaan. Pakkaukset ovat toimivia ja yksikertaisen kauniita. Tuotteilla on Ecocert ja Cosmetique BIO-sertifikaatit sekä ne ovat vegaanisia. One Voice-sertifikaatti on eläinkokeettomuuden takuuksi. Kaiken lisäksi tarjoan teille alekoodin The Butik-verkkokauppaan, jolla valmistajan tuotteet saa toukokuun loppuun asti -15%!

Naturado Misellivesi


Naturado misellivesi

Misellivesi on bestseller tuote ja syystä. Tämä on kertakaikkisen ihana tuote! Olen käyttänyt tätä pääasiallisesti kasvojen ja kaulan aamupuhdistukseen. Se sopii myös kevyen meikin poistoon tai meikinrippeiden poistoon. Myös silmämeikki poistuu tällä. Misellivedessä on mieto, raikas tuoksu ja se tuntuu ihanan virkistävältä sekä jättää ihon kosteutetuksi. Koostumuksesta löytyy syy, miksi se on niin hoitava. 

Inci: aqua, Rosa damascena flower water, Glycerin, Centaurea cyanus flower water*, Sodium cocoyl glutamate, Sodium hyaluronate, Parfum, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Geraniol, Citronelol, Limonene, Linalool.

Vesi, ruusuvesi, glyseriini, ruiskukkavesi, puhdistava aine kookosöljystä ja fermentoidusta sokerista, hyaluronihappo, luonnollinen tuoksu, säilöntäaine, säilöntäaine, säilöntäaine (säilöntäaineet toimivat usein parhaiten kun niitä on erilaisia pieninä pitoisuuksina), sitruunahappo, ainesosaluetteloon merkittävät kasviperäiset allergeenit (usein eteerisistä öljyistä)

Ruusuvesi pehmentää ja kosteuttaa, sekä lisää luonnollista hehkua iholle. Se rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa, rasvaista ihotyyppiä se puolestaan tasapainottaa. Glyseriini on humektantti ja vetää itseensä kosteutta hoitaen ihoa. Ruiskukkavesi pehmentää ihoa ja sitä on käytetty silmähauteena kansanlääkinnässä, joten se sopii erityisen hyvin silmien alueelle. Hyaluronihappo sitoo itseensä jopa tuhatkertaisesti vettä, joten se on todella runsaasti kosteutta ihoon sitova ainesosa.

Tätä kannattaa todella kokeilla kaulan aamupuhdistukseen. Jos et ole kokeillut sitä ennen, tulet järkyttymään siitä töhnän määrästä, mitä kaulasta nousee pintaan yön aikana. Ja kun sen näkee vanulapussa, kaulaa ei enää voi koskaan jättää puhdistamatta. Ihan uskomatonta, sitä ei todella usko, ennen kuin kokeilee.

Näin olleen misellivesi sopii jokaiselle ihotyypille ja koostumuksen olen kokenut ihanteelliseksi. Se vain liukuu iholla, eikä juuri vaahtoa. Ja se ihanan mieto sekä raikas tuoksu josta jo mainitsin, mutta en voi olla mainitsematta uudestaan. Kasvoilla todella tuntee eron moniin muihin misellivesiin verrattuna. Tätä misellivettä on nyt toinenen 100ml:n pullo menossa ja seuraavaksi ostan 500 ml:n pumppupullon. Ainoa misellivesi, jota olen päätynyt käyttämään vakituisesti, se kertoo jo paljon! Löydät tuotteen tästä linkistä.

Naturado Porkkanaöljy


IMG_7044

Porkkanaöljy on auringonkukkaöljyä ja porkkanauutetta. Auringonkukkaöljy on ihanteellinen pohjaöljy, koska se imeytyy todella nopeasti ja pehmittää ihon ihanan sametinpehmeäksi. Porkkana puolestaan on hyvin ajankohtainen tuote tällä hetkellä, se kun parantaa mm. auringon aiheuttamia ihovaurioita sisältämänsä A-vitamiinin vuoksi. Porkkanauutteesta löytyy lisäksi B-, C-, D-, E- ja F-vitamiineja ja se toimii myös anti aging-öljynä. Se stimuloi soluineenvaihduntaa ja uudistaa ihoa. 

Todellinen monitoimituote. Rakastan käyttää kasvoöljynä. Lisäksi olen käyttänyt hiuksiin ja kynsinauhoille, koska se pehmittää niin voimakkaasti. Jos pitäisi valita vain yksi öljy kesäksi, se olisi ehdottomasti porkkanaöljy! 50 ml:n pullo on sininen, joten väri suojaa valon haitallisilta vaikutuksilta öljyyn. Öljyjä ei kuitenkaan koskaan kannata säilyttää valossa. Vaikka porkkanaöljy korjaa auringon haitallisia vaikutuksia, se ei kuitenkaan suojaa auringolta, joten muista suojata iho aurinkosuojalla. Porkkanaöljyn löydät tästä linkistä.

Naturado Käsienpuhdistusgeeli


Naturado käsidesi luonnonkosmetiikkaa

Käsienpuhdistusgeeli eli tuttavallisesti käsidesi on myös ajankohtainen kesätuote, kun ollaan liikkeellä, eikä ole aina mahdollista pestä käsiä. Tämänkin voi tehdä paremmin eli laadukkain ainesosin ja jopa käsidesi voi olla elämyksellinen sekä hoitava ihan eri tavoin kuin monien muiden kohdalla.

Ingredients: Ribes nigrum (Black currant) leaf water*, Alcohol*, Aqua (Water), Parfum, Hyaluronic Acid
Ainesosat: mustaherukanlehtiuute, alkoholi, vesi, luonnollinen tuoksu, hyaluronihappo

Mustaherukanlehtiuute on rauhoittava, antiseptinen ja anti age-vaikutteinen uute, jota käytetään myös sisäisesti ravintolisänä. Alkoholi desinfioi ja hyaluronihappo sitoo kosteutta iholle. Ihan mahtava combo!

Käsidesi hierotaan kaikkialle käsiin unohtamatta sormien välejä, peukaloa ja mahdollisesti kynsien alusia. Geeli ei tahmaa ja jättää miellyttävän vienon tuoksun sekä hoitaa ja kosteuttaa käsiä. 100 ml:n pullolla on hintaa vain 7,90€ ja nyt alekoodilla sen saa vielä -15% edullisemmin. Mielestäni aivan huipputuote! Löydät sen  tästä linkistä.


Naturado Lait Karite-vartaloemulsio


Naturado vartalovoide

Naturadolla on eri vahvuisia vartalovoiteita ja tämä on kevyimmästä päästä. Valikoimista löytyy mm. myös karitevoita. Itse halusin kokeilla tätä vartalovoidetta, koska pumppupullo on todella kätevä. Sitä voi pitää yöpöydällä ja tulee rasvattua iho helpommin voiteen ollessa ikäänkuin tyrkyllä. Toinen asia mikä minua tässä kiehtoi, oli juuri ohut koostumus. Nimittäin paksu voide ei aina suinkaan kosteuta paremmin. Ohut voide tuo runsaammin vesikosteutta iholle ja kun mukana on laadukkaita öljyjä sekä karitevoita, kosteus pysyy ihossa. Toki se on myös hyvin helppo ja nopea levittää. Lisäksi laadukkaat ainesosat herättivät huomioni, joissa on mukana mm. mustaherukkauutetta sekä -öljyä, joita ei vartalotuotteista usein löydä. 

Ingredients: Aqua, Butyrospermum parkii*, alcohol**, Ribes nigrum leaf extract*, Ricinus communis seed oil*, Theobroma cacao butter*, Arachidyl alcohol, Helianthus annuus seed oil*, Behenyl alcohol, Parfum, Arachidyl glucoside, Vitis vinifera seed oil*, Xanthan gum, Tocopherol, Linalool, Limonene, Citronellol

Vesi, karitevoi, alkoholi, mustaherukanlehtiuute, risiiniöljy, kaakaovoi, rasva-alkoholi paksuntamiseen ja levittyvyyttä edistämään, auringonkukkaöljy, säilyvyyttä edistävä rasva-alkoholi, luonnollinen tuoksu, emulgointiaine, mustaherukansiemenöljy, ksantaanikumi, E-vitamini, eteeristen öljyjen allergeenit

Voide imeytyy todella nopeasti ja vaivattomasti. Tuoksu on mieto ja hyvin miellyttävä. Todella kosteuttava ja hoitava. Ihanteellinen vaikka koko perheen käyttöön. Suosittelen, itse olen ihastunut tähän täysin. Voiteen löydät tästä linkistä.

Naturado Aurinkovoide


Naturado aurinkovoidespray

Naturadolta löytyy aurinkosuojaspraytä kertoimilla 15, 30 ja 50.

Tämä oli mieletön löytö kesäksi! Imeytyy täysin muutaman kerran ihoon pyöräyttämällä. Kun tuote on pakattu vielä spray-pulloon, ei kerta kaikkiaan helpompaa aurinkosuojaa enää voi löytyä. Vaikka uskon vakaasti luonnonkosmetiikkaan ja sen tuotekehitykseen, en olisi osannut arvata että jo nyt voi löytyä markkinoilta täysin vaivattomasti ihoon sulahtava ohut emulsiomainen spray, jota on helpompi käyttää kuin muistaakseni kemiallisia suojia, joita käytin menneisyydessä. Luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ovat fysikaalisia perustuen ensisijaisesti sinkkioksidiin, joka ei ole ympäristölle tai ihmiselle haitallista, toisin kuin kemiallisten suojien kohdalla. Juuri viimeviikolla luin, että Hawaii kielsi tietyt kemialliset aurinkosuojat niiden riuttoja tuohoavan vaikutuksen vuoksi. Mahtavaa edistystä! Naturadon aurinkosuoja suojaa UVA- sekä UVB-säteiltä.

Ingredients: Ribes nigrum flower water*, Coco caprylate, Titanium dioxyde, Aluminium hydroxide, Stearic acid, Caprylic / capric triglycerides, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 diisostearate, Zinc oxide, Coco nucifera oil*, Alcohol*, Glycerin, Butyrospermum parkii*, Mauritia flexuosa fruit oil*, Citric acid, Sodium chloride, Tocopherol

Mustaherukankukkaisvesi, levittyvyyttä edistävä ainesosa, titaanioksidi, alumina (Huom! Ainesosalla ei ole mitään tekemistä synteettisessä kosmetiikassa käytetyn alumiinikloridin kanssa), steariinihappo, hajotettu kasviöljy, emulgointiaine, emulgointiaine, sinkkioksidi, kookosöljy, alkoholi, glyseriini, karitevoi, buritiöljy, sitruunahappo, suola, E-vitamiini

Aurinkosuoja on siis vedetön ja koostumus on hoitava kasviöljyjen ansiosta.

IMG_7006

Tuoksu on mieto ja spray-pullo on hyvä. Kultaukset tuovat ripauksen luksuksen tunnetta. Imeytyy ensiluokkaisesti ja jättää iholle kevyen, hoidetun tunteen. Tämä on ihan parhautta!

Kun valitset suojakerrointa, 15 suodattaa 93% auringonsäteistä, 30 suodattaa 97% ja 50 suodattaa 98% säteistä. On muistettava normaalit varotoimet eli vältettävä aurinkoa keskipäivällä eikä saa viipyä auringossa liian pitkään. Vaikka tuote soveltuu lapsille todella hyvin nopean imeytyvyytensä ansiosta ja siksi ettei se sisällä hajusteita tai väriaineita, alle 2-vuotiaille ei tulisi käyttää aurinkovoiteita ja pitää lapset pois auringosta. Aurinkovoidetta kannattaa lisätä kahden tunnin välein ja aina uinnin tai suihkun jälkeen, vaikka aurinkosuoja on vedenkestävä.


aurinkovoidespray naturado

Suihkaus aurinkovoidetta näyttää tältä. Koostumus on juoksevaa, joka mahdollistaa nopean imeytymisen.

naturado aurinkovoidespray

Kaksi pyöräytystä ja aurinkovoide on täysin imeytynyt ihoon. Ei jätä ihoon ollenkaan valkoista väriä.

Tämä on todella paras aurinkosuojalöytö! Aivan fantastinen tuote. Löydät sen tästä linkistä.

Naturado collection

Tässä siis olivat Naturado-sarjan löytöni. Innostun aina, kun löydän kosmetiikkaa, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde. Omaperäiset ainesosat, jotka ovat erittäin hoitavia ja suunniteltu huolella, on aina kiinnostavaa. Naturado ylitti kaikki odotukseni, enkä vaihtaisi yhtäkään tuotetta pois käytöstä. Lisäksi löysin parhaan aurinkosuojan, jonka veroista en muista koskaan tavanneeni, saatika sitten että se löytyi sertifioidun luonnonkosmetiikan parista. Tulen varmasti tekemään lisähankintoja sarjan parista.

Huomenna aamulla kello 9 ilmestyy postaus saman valmistajan Rosalia-hoitosarjasta, joka myös hullaannutti täysin. Muista myös lukea tämä postaus, sarja nimittäin todella ansaitsee enemmän huomiota.

Maahantuoja The Butik tarjoaa lukijoille alekoodin, joilla näihin huipputuotteisiin pääsee tutustumaan alennuksella. En hyödy alekoodista ja kehut ovat täysin omia mielipiteitäni.



Koodia voi käyttää kerran asiakasta kohden. Vekkokauppaan pääset nopeasti suoraan tästä linkistä.

Yrityksellä on parhaillaan tekeillä showroom Helsingin Katajannokalle ja asiakkaiden ensimmäiset shoppailupäivät ovat to-pe 24.5.-25.5. klo 11-18. Upeaa, että tulee tällainenkin mahdollisuus. Se tulee olemaan vierailukohteeni ihan ehdottomasti! Voit käyttää vaihtoehtoisesti alennusta mainitessasi koodin showroomin kassalla.

Huomenna palataan Rosalian merkeissä. Kannattaa pysyä kuulolla.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3